در جلسه مبادلات مرزی سیستان بیان شد
مبادلات کالا در بازارچه های مرزی به صورت چمدانی و کوله بری انجام شود/ بازارچه های مرزی ساماندهی شود
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: به منظور توسعه ی اقتصادی در استان، مبادلات کالاها در بازارچه های مرزی به شکل کوله بری و چمدانی انجام شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری اوشیدا علی اوسط هاشمی در جلسه مبادلات مرزی سیستان اظهار داشت: تبادل کالا در بازارچه های مرزی در استان باید در حد امرار معاش و گذران زندگی مرزنشینان باشد.
وی با عنوان اینکه، اجناس مورد معامله در بازارچه های مرزی برای صادرات باید دارای سلامت کامل باشند ادامه داد: باید بازارچه های مرزی ساماندهی شود که در این راستا تعاونی ها توسط مردم ایجاد شود.
وی خاطر نشان کرد: ارتقا کیفیت محصولات جذب مشتری را دربردارد بنابراین بر استانداردها و کیفیت محصولات در بازارچه های مرزی نظارت کامل شود.
اوسط هاشمی ابراز داشت: متاسفانه تعداد دریافت کنندگان کارت مبادلات مرزی بالاست که در این راستا باید افراد واجد شرایط و روستاییان مرزنشین شناسایی تا از مزایای کارت های مرزنشینی استفاده نمایند.
وی اضافه کرد: به منظور حفظ مشتریان و از دست ندادن آنان باید کیفیت و سلامت محصولات افزایش یابد تا مشتری محصولات صادراتی افزایش یابد.
انتهای پیام/گ
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه